Johan

Välkomnen!
2014-09-29 Brommapojkarna - Halmstad
Kul att just du kunde hitta hit till min hemsida. Det här är mitt krypin för fotografering. Det är här jag bloggar om saker som ligger mig nära hjärtat eller bara lägger upp lite bilder. Jag pratar gärna om lag eller matcher som ligger mig nära hjärtat, men även om utrustning, främst Sony då det är Sony som är mitt märke.

Vad är jag för fotograf? Skulle beskriva mig som lever på att jag är en väldigt nyfiken och social person, jag kommer ofta nära människor som jag fotar och jag gillar att prova nya saker. Men samtidigt så står jag väldigt stadigt i min ambition i att alltid försöka uppnå perfektion, jag lämnar nästan alltid arenan sist av alla, mitt mål är alltid att vara klar med bilderna jag fotar samma dag som jag fotat dem. Det har hänt några gånger att jag lagt upp bilder på nätet ifrån min säng precis innan jag ska sova.

Det jag fotar främst är sport och det är väl kanske där jag är som bäst, men jag gillar faktiskt främst att fota människor, det är något speciellt med att försöka få en människa att bli så bra som möjligt på bild. Ofta får jag höra att jag lyckas väldigt bra med att fånga människor på bild. Framförallt så får jag höra det om mina porträtt av spelare i Djurgården runt omkring matcherna. Tror inte det har att göra om någon speciell fototeknik utan snarare med att jag lyckas få dem att slappna av framför kameran. De känner sig bekväma med mig.

Vill man hitta mina bilder så är det lättast att följa mig på instagram under namnet JuanSalenko, eller dyka in i min flickr https://www.flickr.com/photos/js76/ eller så kan man titta lite på Djurgården Fotbolls och Djurgården Hockeys hemsidor. Har även haft med några bilder i tidningar.

Om man vill nå mig så gör man det antingen via mail jsahlen1976@gmail.com eller via min mobil 0709 56 75 95

Lots of love

Johan Sahlén