En Svartvit säsong

Under mitt första år som lite mer seriös fotograf så tog jag extremt många bilder, tror det var 70 matcher och 30 000 bilder. Ville tidigt göra något roligt med det hela samt skapa lite hype inför nästa säsong. Kom tidigt på idén med svartvita bilder och började tidigt välja ut favoritbilder som jag gjorde om till svartvita. La upp dem en och en på min instagram och kallade dem där för ”En svartvit säsong” la upp bilder ända till det datumet då Djurgården började träna igen, blev väldigt många bilder. Av dessa bilder så valde jag ut 25 favoriter. Dessa gjorde jag om till ett kollage som jag tryckte upp och som nu pryder min vägg hemma.

Den svartvita säsongen

Men tanken var hela tiden att jag skulle skapa något av det hela för att pusha nästa säsong, den första hela säsongen på Stockholmsarenan/Tele2. Min idé var att skapa ett bildspel med en bra låt i bakgrunden som andades Djurgården. Diskuterade med många kompisar vilken låt som skulle passa och kan säga att det var många låtar som togs upp. Men ingen passade. Slutligen på en bortaresa i hockeyn så föreslog en kompis som kallas för Gotland att jag skulle använda låten Hjältar i blåa ränder. Då jag har lite kontakt med de som gjort låten så bad jag om lov att använda den och fick ok. Sedan har det bara handlat om att skapa videon samt att vänta på rätt tillfälle att släppa den.

Den tiden är nu och här nedanför har ni klippet med 25 av mina personliga favoritbilder till tonerna av Sektion B – Hjältar i blåa ränder.

Lots of love

Johan Sahlén

Lämna ett svar