Köp säsongskort till Djurgården DAM


Tänkte lyfta det jag gillar mest med Djurgårdens lag i Damallsvenskan, vad som gör det värt att köpa säsongskort till deras matcher på stadion. Länk nedan för att köpa.

http://www.difbiljetter.se/damallsvenskan2017

1. Fotbollen

Djurgården kommer i år spela en snabb fotboll, all fokus ligger i att dra upp tempot. Det är kul att se den fotboll vi bjuder på. Vi har väldigt snabba och tekniska yttrar, bollskickliga innermittfältare, Bulken(Sheila Van den Bulk) i backlinjen och på topp så kommer vi se målmaskinen Jalkerud(Mia) tillsammans med Sambamadde(Madeleine Stegius).

Vi har landslagsspelare som Gudbjörg Gunnarsdottir(Island), Hallbera Gisladottir(Island), Sheila Van Den Bulk(Holland), Katrin Schmidt(Sverige), Annika Kukkonen(Finland) samt ett flertal i ungdomslagen som Johanna Kaneryd Rytting som blev utsedd till Damallsvenskan genombrott förra året. Vi har ett väldigt bra och spännande lag. Fotboll är underhållning och vi kommer underhålla.

2. Stadion

Stockholms Stadion är kanske min favoritplats i hela Stockholm, en magisk arena med sitt tegel, träbänkarna och alla dessa konstverk. Varje gång jag är där så hittar jag något nytt som jag aldrig sett och då har jag ändå hängt på Stadion i jäkligt många år. Att sitta på Lidingöläktaren en vårddag när solen smeker ens ansikte, det är kärlek för mig.

3. Föreningen Djurgårdens IF

När man kommer till Stadion så kan det hända att det är Djurgårdens VD som river biljetterna i entrén, på innerplan så springer man på folk som jobbar med ungdomsidrotten, dom som säljer kaffet är ofta volontärer och/eller spelare i ungdomslagen. Att gå på en av Damlagets matcher på Stadion är att komma föreningen Djurgården lite närmare. Allt är mycket mer personligt, du köper inte ditt kaffe av någon person som inte har någon relation till föreningen. Allt som sker på Stadion under en matchdag andas den stora föreningen Djurgården.

Lämna ett svar